Ara:

Type: Mesajlar; Üyelerimiz: GÖKÇE ÖKTEM

Ara: Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: faalıyet

    Son yazan GÖKÇE ÖKTEM
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    3,628

    Cevap: faalıyet

    Lütfen bu bölümleri inceleyiniz;

    http://www.anasinifim.net/forumdisplay.php?f=11

    http://www.anasinifim.net/forumdisplay.php?f=10

    http://www.anasinifim.net/forumdisplay.php?f=11
  2. Cevap
    2
    Görüntüleme
    8,539

    Cevap: Anneler Günü Kartımız

    Beğenmenize sevindim :) Rica ederim :)
  3. Cevap
    2
    Görüntüleme
    8,539

    Anneler Günü Kartımız

    http://resim.anasinifim.net/x/a81c966bb534256d116bfd65288919ec.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/192b737578c71c317a86eff176a1756e.jpg
  4. Konu: Kolyelerimiz

    Son yazan GÖKÇE ÖKTEM
    Cevap
    0
    Görüntüleme
    6,910

    Kolyelerimiz

    http://resim.anasinifim.net/x/bd33748f9b53a115e03cfc1667513b4a.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/42e34339ee8c91b19cb6213266395981.jpg
  5. Cevap
    0
    Görüntüleme
    7,252

    El İzi Hediyemiz

    http://resim.anasinifim.net/x/19d9f7cc1eded06043785eff30abd4df.jpg
  6. Cevap
    2
    Görüntüleme
    14,902

    Cevap: Trafik Haftası Proje Çalışması

    Etkinlikler bir sıkıntı görünmüyor. Sayfanızı yenileyip tekrardan deneyiniz :)
  7. Cevap
    2
    Görüntüleme
    16,089

    Cevap: Anneler Günü Kart Örnekleri (8 Adet)

    Çok teşekkürler arkadaşım. Hepsi birbirinden güzel :)
  8. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,725

    Cevap: Kalbim Kırıldı

    Bu şarkıyı çok seviyorum teşekkürler paylaşım için :)
  9. Cevap
    9
    Görüntüleme
    100,377

    Cevap: Dünya Çocukları Boyama Sayfaları (20 Resim)

    Resimler de bir sorun yok lütfen sayfanızı yenileyip tekrar deneyiniz.
    İyi paylaşımlar dileriz.
  10. Cevap
    8
    Görüntüleme
    17,352

    Cevap: Dünya çocukları kendin yap :)

    Resimlerde bir sorun görünmüyor. Sayfayı yenilemenizi öneririz.
  11. Cevap: Orman Haftası İle İlgili Sanat Etkinliği (Yuvarlama tekniği, orman-dünya)

    Çok teşekkürler İlkay...
  12. Cevap
    2
    Görüntüleme
    9,056

    Cevap: Kolay Ponpon Yapımı

    Çok seviyorum bu etkinlikleri teşekkürler :)
  13. Cevap
    2
    Görüntüleme
    9,076

    Cevap: Çok Güzel Sayı Grafiği

    Çok teşekkürler :) Çok sevimli görünüyor :)
  14. Cevap
    3
    Görüntüleme
    10,541

    Cevap: Süt Kutularından Sayı Grafiği

    Çok teşekkürler :)
  15. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,509

    Cevap: Yumurta Kolisinden Maske Yapımı

    Çok tatlı görünüyor :)
    Paylaşım için teşekkürler :)
  16. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,115

    Kalpten Salyangoz

    http://resim.anasinifim.net/x/a6c22bc912276d807164166786f260c3.jpg
  17. Cevap
    0
    Görüntüleme
    4,207

    E Harfinden Fil

    http://resim.anasinifim.net/x/2151ee7f97662f7ae062b6ce2bda9ab2.jpg
  18. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,445

    Baskıdan Yaprak ve Tırtıl

    http://resim.anasinifim.net/x/3051cee5a470b74fbf10a9fb5817c9ba.jpg
  19. Cevap
    2
    Görüntüleme
    9,129

    Cevap: Otobüsümüz hazır yolcularımız da bindi...

    Resimlerdebir problem yok sayfanızı yenileyip tekrar bakmanınızı öneririz. Ailemize hoş geldiniz :-)
  20. Cevap
    9
    Görüntüleme
    29,918

    Cevap: Temizlik ve Yemek Yeme Kuralları Slaytları

    Rica ederim güle güle kullanın.
  21. Cevap
    2
    Görüntüleme
    9,575

    Cevap: Deprem İle İlgili Oyun ( Flash )

    Güle güle kullanın :-)
  22. Cevap
    2
    Görüntüleme
    13,845

    Cevap: Deprem Boyama Sayfaları

    Rica ederim güle güle kullanın :-)
  23. Cevap: Fruits and Vegetables Boyama Sayfaları (İngilizce Meyve-Sebze)

    Etkinlikler görünüyor sayfada bir problem yok. Sayfanızı yenileyiniz lütfen.
  24. Cevap
    1
    Görüntüleme
    8,002

    Cevap: noel baba figürlü marakas (ritim araçları) :)

    Ellerinize, emeğinize sağlık çok teşekkürler :)
    Aramıza hoş geldiniz :)
  25. Cevap: müzik etkinliğinde yoğurt kabından yapmış olduğum davul :)

    Ayy çok şirin :) Çok teşekkürler paylaşım için. :)
    Emeğinize sağlık.
    Aramıza hoş geldiniz :)
  26. Konu: Seri Resim :)

    Son yazan GÖKÇE ÖKTEM
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,008

    Cevap: Seri Resim :)

    Bu etkinlikleri çok seviyorum :) Çok teşekkürler :)
  27. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,534

    Cevap: kapak baskısı :)

    Paylaşımınız için teşekkürler :)
  28. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,531

    Cevap: Fırça Baskısı :)

    Teşekkürler :)
  29. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,213

    Cevap: Naylon Baskısı :)

    Paylaşımınız için çok teşekkürler :)
  30. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,144

    Cevap: Soğan Baskısı :)

    Teşekkürler :)
  31. Cevap
    1
    Görüntüleme
    4,773

    Cevap: El baskısı :)

    Çok teşekkür ederiz :)
  32. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,381

    Cevap: Yaprak Baskısı :)

    Çok teşekkürler :)
  33. Cevap
    6
    Görüntüleme
    16,795

    Cevap: Kanguru Zıp Zıp ( Hikaye Kartı )

    Emeğinize sağlık çok güzel olmuş :)
  34. Cevap
    1
    Görüntüleme
    13,029

    Cevap: grafon kağıdı yuvarlama çalışması (vişne)

    Teşekkürler :-)
  35. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,828

    Cevap: sulu boya püskürterek şekil çıkarma :)

    Çok teşekkürler :-)
  36. Konu: Havuç

    Son yazan GÖKÇE ÖKTEM
    Cevap
    1
    Görüntüleme
    7,149

    Cevap: Havuç (yırtma yapıştırma çalışması)

    Ellerinize sağlık çok teşekkürler :-)
  37. Cevap
    1
    Görüntüleme
    10,521

    Cevap: Mum ile sihirli boya çalışması

    Çocuklar çok seviyorlar teşekkürler :-)
  38. Konu: Katlama

    Son yazan GÖKÇE ÖKTEM
    Cevap
    2
    Görüntüleme
    5,558

    Cevap: katlama

    Çok hoş teşekkürler :-)
  39. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,805

    Cevap: balıklar (katlama)

    Çok teşekkürler :-)
  40. Cevap
    1
    Görüntüleme
    5,851

    Cevap: Çiçek (katlama)

    Çok güzel :-) Teşekkürler :-)
  41. Cevap
    5
    Görüntüleme
    17,718

    Cevap: Pastel boya ile yaydırma

    Çok şık görünüyor çok seviyorum bu etkinlikleri :-) Çok teşekkürler :-)
  42. Cevap
    1
    Görüntüleme
    8,253

    Cevap: Artık Materyal Çalışması :)

    Çok teşekkürler :-)
  43. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,406

    Cevap: kardan adam (artık materyal çalışması)

    Ellerinize emeğinize sağlık :-)
  44. Cevap
    1
    Görüntüleme
    6,615

    Cevap: palyaço (artık materyal çalışması)

    Çok hoş teşekkür ederiz :-)
  45. Cevap
    1
    Görüntüleme
    7,477

    Cevap: Mirnav'in yeni arkadaşi

    Ellerinize sağlık :) Çok hoş olmuş :)
    Hikayesini de yazmanız mümkünse çok seviniriz :) Olmadı bizlerde bir hikaye yazabiliriz :)
    Paylaşımınız için çok teşekkürler.
    Aramıza hoş geldiniz :)
  46. Cevap
    1
    Görüntüleme
    10,633

    Cevap: Alüminyum Folyo ve Kağıt Parçalarından Ampul

    Teşekkürler İlkay :-) Güzel ve faydalı bir çalışma :-)
  47. Cevap
    4
    Görüntüleme
    13,737

    Cevap: Bunlarda bizim enerji tasarrufu etkinliklerimiz..

    Harika görünüyorlar :) Çok teşekkürler :)
  48. Cevap
    5
    Görüntüleme
    10,118

    Cevap: Bu çiçeklerimiz çoook güzel :)

    Minik ellerin emeğine sağlık. :) Paylaşım için çok teşekkürler :)
  49. Cevap
    0
    Görüntüleme
    5,678

    Yeni Yıl Kartı

    http://resim.anasinifim.net/x/2e11d934aa63a83e70ebcf67da391083.jpg

    http://resim.anasinifim.net/x/4393fce411a3aba05cc7d73ddcb11c7c.jpg
  50. Cevap
    0
    Görüntüleme
    5,169

    Noel Baba Ve Ren Geyiği

    http://resim.anasinifim.net/x/1a35fa8db9b7e4377fd64cffb4bae791.jpg
Toplam 500 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Sayfa 1 Toplam 10 Sayfadan 1 2 3 4